Бюстгальтер без кісточок: плюси й мінуси

Бюстгальтер без кісточок: плюси й мінуси

  • Статьи
  • Бюстгальтер без кісточок: плюси й мінуси

Вибір спідньої білизни важливе питання для кожної жінки, адже вона повинна поєднувати зручність, практичність і красу. Серед усієї різноманітності бюстгальтерів найбільшим комфортом радують моделі без кісточок з тканинними застібками. Особлива технологія пошиття дозволяє виробам м'яко підтримувати груди, не травмуючи їх. А різноманітність існуючих дизайнів задовольнить смаки як прихильниць практичного щоденного стилю, так і любительок спокусливого мережива.

Чим бюстгальтер без кісточок кращий за звичайний?

Головна перевага білизни без каркасів – відсутність травмуючих твердих деталей. Підтримка бюста здійснюється внаслідок особливого крою, при якому основне навантаження лягає на матеріал. Такі ліфчики виготовляються з м'яких натуральних або синтетичних тканин, які щільно прилягають до тіла і не подразнюють жіночу шкіру.

Більшість повсякденних ліфчиків виготовляються з бавовни, яка не розтягується, не зношується, дозволяє шкірі «дихати». Такі вироби мамологи рекомендують обрати годуючим мамам, чиї груди потребують особливої турботи.

Можна вибрати й відвертіші моделі, повністю або частково виготовлені з мережива і прикрашені декоративними елементами. Такі бюстгальтери підкреслюють природну спокусливість грудей, зберігаючи її природний об'єм.

Ліфчики з напівсинтетичних матеріалів досить еластичні, щоб не утрудняти рух, але захищати ніжну зону декольте від ушкоджень при зайнятті спортом. Відсутність твердих елементів дозволяє почувати себе зручно під час активних тренувань, коли кісточки можуть дуже упиватися в шкіру.

Як правильно підібрати бюстгальтер без кісточок?

Щоб м'яка білизна виконувала свої підтримувальні функції, важливо точно підібрати розмір. Занадто маленький ліфчик зведе нанівець зручність моделей без кісточок, занадто великий не утримуватиме бюст в потрібному положенні.

Власницям пишного бюста підійдуть моделі з широкими лямками. Бюстгальтери такого крою знімуть навантаження з плечового пояса, перерозподіливши його на грудні м'язи. Вироби з чашками великих розмірів робляться без додаткових поролонових вставок, підкреслюючи природні переваги фігури.

Комфорт і безпеку м'якої білизни можуть оцінити й дівчата з невеликим бюстом. Для них створюються бюстгальтери з формованими щільними чашками, що зорово збільшують об'єм, але не травмують груди.

Жінкам, які пишаються фігурою і природною формою бюста, підійдуть вироби з неформованою чашкою. Зручна білизна може бути невибагливою на вигляд і максимально практичною, а може виготовлятися з напівпрозорих матеріалів, що підкреслюють спокусливість жіночих форм.

Вибравши білизну без кісточок один раз, ви вже ніколи не захочете відмовлятися від комфорту, який вона дарує.

Понравилась публикация?
Поделитесь ссылкой с друзьями!
Комментарии

Комментарии пользователей о статье «Бюстгальтер без кісточок: плюси й мінуси»

Отправить
Подписывайтесь на нас