Стоматологічні послуги у професійному виконанні

  • Статьи
  • Стоматологічні послуги у професійному виконанні

Міцні зуби та білосніжна посмішка – результат правильного догляду за ротовою порожниною. Це не просто чищення зубів у домашніх умовах, а й періодичне відвідування клініки. Стоматологія Академмістечко – клініка, де працюють професіонали. Знайдіть місце у своєму насиченому графіку, щоб відвідати її два рази на рік для профілактичного огляду ротової порожнини. Це не займе багато часу, проте дозволить ретельно дослідити зуби та ясна і, виявити наявні проблеми. Не варто чекати загострення ситуації, адже лікувати захворювання на початковій стадії завжди легше.

В клініці ДентаДерм працюють спеціалісти, які використовують новітні методики для діагностики та лікування захворювань зубів і ясен. Вони постійно підвищують свою кваліфікацію, тож знають та уміють працювати з дорослими та дітьми. Наявний досвід дозволяє проводити маніпуляції швидко і без болю.

Що робить лікар-стоматолог

В клініці ДентаДерм працюють спеціалісти, які займаються імплантацією, встановленням вінірів та лікуванням зубів і ясен. В зручних і сучасних кабінетах пацієнт може отримати той спектр послуг, який буде доцільним у його випадку. На первинній консультації чи під час профілактичного огляду дантист оцінить стан ротової порожнини, щоб розробити схему подальшого лікування, якщо в цьому буде потреба. Комп’ютерна діагностика проводиться за допомогою корейського апарату VATECH. Він гарно виявляє аномалії, які стосуються розвитку та розміщення зубів. На основі отриманих даних і базується терапія, підібрана індивідуально для кожного клієнта. Процедура не займає багато часу і не завдає шкоди людському організму.

Карієс, стоматит, пародонтоз чи інші захворювання зубів або ясен не стануть проблемою для справжнього профі. Наявний досвід та знання дозволять:

  • відбілити чи запломбувати зуби;
  • провести гігієнічну чистку та вилікувати ясна й канали під мікроскопом;
  • здійснити імплантацію, протезування та ортодонтичне лікування.

Стоматолог – не просто лікар, а ще й трохи психолог. Його бояться, що зовсім не дивно, враховуючи особливості лікування за радянських часів, проте, спеціаліст знає, як зробити процедуру максимально комфортною, використовуючи новітнє обладнання та препарати. А ще, він обов’язково знайде підхід до дорослого та маленького пацієнта і, допоможе йому побороти страх. Боятися не варто, адже з вами працює професіонал!

 

Понравилась публикация?
Поделитесь ссылкой с друзьями!
Комментарии

Комментарии пользователей о статье «Стоматологічні послуги у професійному виконанні»

Отправить
Подписывайтесь на нас